دسته‌ها
کامپیوتر

كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي

كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي

كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي

نام فایل : كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 26
حجم : 57 کیلوبایت
چكيده: نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنايع غذائي دو گونه است. كاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائين. از امواج اولتراسوند با شدت پايين به عنوان روش تجزيهاي در تهيه اطلاعات مربوط به ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي مواد غذايي استفاده مي شود. در اين حالت توان به كار رفته به حدي پائين است كه پس از قطع امواج اولتراسونيك هيچگونه تغييري در خواص…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *